Så er vi igang

Søndag d. 4/5-14

Så er Vacs-Touren slået i gang og det skete på Greve links bane. Vejret var med os den dag, solen skinnede med det blæste, og det føltes som det var en stiv pelikan der var ind over os fordi det var en links bane. Efter alle mand var kommet igennem blæse vejret og scoren var opgjort var der lige et par diskvalifikationer. Brian “The Tiger” kunne ikke styre sit temperament på 1’ste hul efter en tur i vande, og flækket bolden i indspillet til greenen samlet bolden op så var han uden af åbningsmatchen, da vi spillede slagspil den dag. Bent “Mr. Swing King ” led sammen skæbne på hul 17 “langt par 3 hul” 190 m. først i vandet på udslaget, igen i vandet på 2 og 3’ede slaget så var han uden.

Vi har 6 Vacsmatcher endnu, så der kommer sikkert masser af godt golf henover sæsonen.