Årets første Vacsmatch

Årets første VACS-match løber af stablen d. 19-4 med tee-off i CGC Vallensbæk kl.15.00

Det skal blive spændende og se hvem der bliver årets første VACS-tour’s vinder, og hvordan formen er hos de forskellige VACS medlemmer. Nogen har jo allerede spillede under varmere himmelstrøg i en uge eller mere, og andre har måtte nøjes med den danske vinterkulde hele foråret.

Forhåbentligt finder vi en ny årets VACS mester, for nu er alle ved at ha det samme hcp  😆 så alle har lige stor chance for at få titlen i år. Så der skal spille klogt og taktisk hos alle, for der bliver sikkert ikke givet ved dørene fra nogen. Der vil være fuld koncentration fra alle, fra første tee-slag og til det sidste put på hul 18 d. 19-4 i CGC Vallensbæk.

animated-golf-image-0002