Brian Krasznai vinder på Værebro golfklub

Brian Krasznai: Dagens Vinder på Værebro Golfklub.

Så fik vi afsluttet vacs-touren på Værebro golfklub.  Hvor der var 4 der kunne blive VACS-MESTER. Kampen stod mellem Gunnar, Henrik, René & Brian som gik i 2 bold. I 1ste bold gik John, Ivan og Magnus. I 1ste bold havde John en lille chance for at kunne placere sig inden for medalje rækken men så skulle der spilles meget dårligt i anden bolden.

Der var kun 3 point i mellem nr. 1 og nr.3 for 2 delte 1 pladsen Gunnar & Brian og på 2 pladsen lå Henrik og René på 3rede pladsen inden der ble tee’et ud. Så der skulle spilles golf igen på højt plan. Nogen spillede noget bedre end andre, og andre kunne ikke finde svinget på dagen. Men da hul 18 var nået og spillet færdig havde Gunnar 31 Stablefortpoint. Henrik 28, René 23, Brian 34, John 33, Ivan 27, Magnus 21.

Så dagens vinder bliver også årets VACS-MESTER i år. Brian alias Tiger med 30 point, nr. 2 blev Gunnar alias Popeye med 28 point og nr.3 blev Henrik alias Generalen med 26 og lige ind på 4 pladsen kom John alias Monthy med 25 point.