Generalens Info:

Torsdag d. 18/8 spillede vi finaledag på Vacs-Touren på Værebro golfklub.

Så nåede vi til vejs ende på Vacs-Touren, efter 6 spændende matcher på vores respektive klubbaner.

Selvom vi spiller på vores egne baner når vi afholder vores mesterskab,  så er det ikke altid en fordel for den der har hjemmebane, det er sjælden det bliver til en hjemmebane sejre. Det fik Gunnar at føle da han havde en lille fordel da det var hans hjemmebane, og en sejre lå måske og lurede i baggrunden!!!!😊

4 kandidater havde mulighed for at løbe med mesterskabet. Gunnar, Henrik, Brian og René men det var Brian der løb med sejren til sidst, som spillede en god gang fornuftig golf og bevarede roen selvom han måtte strege 2 huller på runden.

Men da hul 18 var spillede færdig var det Brian alias Tiger der løb med sejren 34 stableford point og John alias Monthy med 33 point og Gunnar med 31 point. Men samletset over 6 matcher var det Brian der løb med sejren og blev Vacs-mester med 30 point, nr. 2 Gunnar med 28 point og Henrik med 26 point.

Brian alias Tiger. Vinder 6 etape og bliver årets Vacs-mester 2016

Brian alias Tiger. Årets Vacs-mester 2016

Søndag d. 6/9-15 er det finaledag i Albertslund golfklub hvor VACS skal spille den sidste match på Vacs-Touren.

Der er nok ikke så meget at spille om på selve finaledagen da vinderen nok er fundet, men den skal jo spilles om ikke andet om placeringerne fra 2 til 8. Da Mr.100% alias René Karlsson nok løber med titlen som årets VACS i år. Hvis det ikke sker så skal han sætte alt over styr og ende på sidste pladsen. Hvad nok ikke er realistisk, men vi andre har jo lov at håbe os som lige ligger i hælene på ham.

Det har været en god sæson med godt vejr og meget lidt regn når vi spillede vores matcher. Især vores tur til Fyn var noget af det bedste vejr vi havde, spillede 5 dage i dejlig solskinsvejr en formidabel tur for alle. På finaledagen håber vi også at vi får det gode vejr med os det vil gør det hele lidt mere sjovere, så kan vi spille i korte rør og ærmer og det er jo mere behageligt end at skulle ha regntøj på.

René Karlsson Vinder af 7 afd. på Vacs-touren og Årets Vacs 2015

Bagefter satser vi på at vi kan grille efter matchen og hygge lidt når det hele er overstået og årets VACS er fundet.

IMG_2897

Fra Odense Eventyrgolf

Disse dejlige drenge mødes d.8/6-15 hvor turen går til Fyn, her skal vi spille 4 baner.

Vacs-Touren er for alvorlig slået i gang. 1’ste og 2’ende etape af Touren er kommet godt for start, nu venter en ugen hvor vi skal spille på Fyn. Her kan der blive vendt og og ned på stillingen, for her er 2 matcher tællende på Touren så det er lidt spændende om det kan skaben spænding om hvem der skal blive årets Vacs. Hvis det er en for toppen der vinder derover ser det godt ud for vedkommende. Meeen der er langt vej endnu 😉 aaaalt kan ske

Her er vi så

Vestfyns Golfklub d.8/6-15

IMG_2865
Så fik vi spillet Midtfyns golfklub, en meget spændende bane som bød på mange blinde huller og lidt kuperet terræn. men en meget fin bane som godt kan anbefales. Her blev der spillet go golf i begge bolde, 1ste bold som var Henrik, Ivan og Bent. her var der lidt spredt golf på de første 9 huller men på bagni var det Bent der var bedst. i den 2 bold var det René, John, Gunnar og Brian der gik sammen, her var der også lidt godt golf på de første 9 huller.

På de første 4 huller på bagni her startet Monthy alias John forrygende med 11 point men tabte sutten på de sidste huller. Igen var det Bent der var bedst i dages match som var tællende i vacs-touren. Bent kom ind med en 30ér og brian blev 2ér med 28 point og John kom ind på en 3ede plads også med 28 men med dårligere hcp.

IMG_2854

7 Afd. af Vacs-Touren blev spillet på Ishøj golf d. 21/8 og årets Vacs skulle findes.

Solen skinnede og blå himmel, ingen vind kunne vi ønske os en bedre afslutning på 7 og sidste etape af touren.

Der var der lagt op til en lidt spændende afslutning i der godt kunne blive rokeret lidt på 1ste 2nden og 3ede plades. Inden sidste afd. skulle spilles var der 3 spiller som kunne blive årets VACS.

Det var en kamp mellem John, Brian og Bent men Henrik og Gunnar kunne også gøre sig bemærket hvis de kunne gå ud og levere godt golfspil og en fejlfri runde, samtidigt at de 3 andre fejler katastrofalt, men spændende var det.

Henrik finde spillet frem og levere drømme golf ind til green på de sidste 80-100 meter og holer stort set alt med sin putter, og kommer i hus med en flot 38ér og et nyt Hcp.

Henrik Winther

Dagens vinder på Ishøj Henrik Winter

Ishøj var lige en bane for  Brian i det hans force er at slå langt i sit tee-slag med driver, der var tæt på at nå de 300 meter i udslaget, men det skal også lige sige at vejret var med os og ingen kunne klage over det. Brian leveret også go’ golf på dagen og fik en 37 i skabet også nyt Hcp. til Brian.

Bent var også godt spillende og havde indspillet sat i høj kurs, hvilket gjorde at han fik mange green i regulation men tabte lidt pusten på de sidst par huller, men fik en 34 med på scorekortet.

John og Gunnar tabte fokusset på dagen match og dermed en placering mellem de 3 første pladser, men fik en god dag ud ad det sammen med os andre.

Dagen vinder af 7 etape blev Henrik, (Tillykke med det) Brian blev 2’er og runner up med et enkel point til forskel til Henrik. Bent blev 3’er.

MEN ÅRETS VACS BLEV: BRIAN KRASZNAI

Brian Krasznai