Om Vacs

Det hele startede

I 2005 da nogle venner og kollegaer fra forskellige klubber fandt sammen om golfen.Det blev til en forrygende golftur til Belek i Tyrkiet. I 2006 blev Vacs Golf Klub officielt dannet, og da vi ikke har de helt store medlemskrav er flere golfere kommet til.

Det kræver dog en bred ryg og en pæn portion humør for at kunne deltage – både på banen og ikke mindst efterfølgende på det ”19 hul”

.Siden hen har flere svenske, sønderjyske samt bornholmske baner måtte lægge græs til diverse turneringer og interne matcher. Ikke mindst den sidste tur til Tyrkiet der blev et ”brag” af en tur hvor hotellet sprang simpelt hen I luften.

Vi var gudskelov taget afsted 15 min. for det hele skete, men hørte godt braget på vej til golfbanen. Da vi endelig var færdig vores runde golf, kom rejseguiden og spurte om vi boede på “Kaya Belek” som hotellet hed, for de manglede lige 9 personer og det var os.Hotel Kaya Belek