Spot på en Vacs

Siden her er til en Vacsspiller som har spillet godt i en runde eller en som har lavet noget som kræver lidt opmærksomhed.

Spotten tilfalder denne her gang på René alias “Mr. 100%” kælenavnet har han fået fordi han er 100% fokuseret på at vi skal være stille når han skal tee-off eller potte.

Mr. 100% har spillet godt henover sommeren på Vacs-touren med 4 1ste pladser ud af 7 mulige matcher. Det må siges at være stabilt, det hjælper jo også lidt på spillet når man søger hjælp hos protræneren i klubben 😆

Nu har herren jo også et godt temperament når golfspiller skal spilles, men hvem vil ikke gerne vinde når det er æren om at blive årets vacs der står på spil det. Vi håber at René kan leve op til titlen igen til næste år.

René Karlsson alias Mr. 100% er ÅRETS VACS 2015