Vacs rejser

Generalen spiller mini golf

Turen går til Mallorca d. 7-14/9-2014

Turen i år gik til Mallorca sammen med tjenernes idrætsforening hvor vi kender en masse mennesker. Mange af os som spiller golf er gamle badminton spiller. vi har spillet mod tjenerne i vores unge dage inden for firmasport.

Nå – men vi kom af sted ned til Mallorca for at spille golf i 4 dage, alle dage spillede vi på Pula Golf Resort. En bane som var meget misligholdt, men okay at spille uden de store udfordringen, så efter den første dage gik det bedre og bedre med at spille på banen. Tjenerne spillede tennis i 2 timer og når vi var færdig med at spille golf, tog vi hjem og hyggede med de andre. Middage så var der fælles spisning og det var som regel altid hyggeligt.

Turen til Gran Canaria d. 21 -27/3 2011

Vi var 6 medlemmer fra vacs som havde taget tur ned til Gran Canaria, for ligesom at komme lidt i forårshumør og få rystede vinterstivheden ud af kroppen, inden vacs-turneringen for alvor skulle gå i gang.

Alt starte godt i lufthavnen, vi skulle mødes kl.04 “godt nok tidligt 🙂 ” men humøret varDIGITAL CAMERA højt trods alt. For nu skulle vi ned og golf og vise hvad vi ikke havde glemt hjemmefra, selvom det var noget anderledes end de vante omgivelser fra det kolde Danmark.

Ned til 25 grade og spille i poloshirt og korte rør i marts mdr. det kunne da ikke blive bedre. Det blev en ferie vi sent vil glemme, 2 personer “ingen nævnt” fik ikke deres bags de lå stadigvæk i København, fordi man glemte at sætte et mærke på og fordi de glemte at de skulle indveje med deres bagage, håber at man har lært af det!!

Vi spillede på 3 forskellige baner, 3 gange på Anfi Tauro, 1 gang på Maspalomas og 1 gang på Maloneras. Det var 3 vidt forskellige baner, Anfi var nok den der var flest udfordringer på og meget kuperet. Maspalomas var den kedeligste og Maloneras var den flotteste.

Det var lidt svært at præstere godt golfspil når vi har all incl. i vores rejse. Men René Karlsson alias Mr. 100% havde bare en god ugen i det spanske, lavede en kanon runde på Anfi med en score på 40 point, noget vi andre aldrig kom i nærheden a. Så han startet på vacs-touren med et nyt hcp. på 11.9 noget vi andre kunne nyde godt ad.

Vi fra redaktionen syntes at det har været en god tur og at det var nogen gode baner vi fik spillet, og har man ikke været på Gran Canaria og spille golf før så skal man give sig sel den oplevelse.

Redaktionen