Finaledag på Ishøj

Mandag d. 20/9 var der finale match på Ishøj. Endnu en gang havde vi vejret med os, sol og ca. 18 grader det var da lige noget vi kunne bruge sådan en septemberdag, når vi nu skulle ha afgjort hvem der skulle blive årets vacs-mester.

Her var der 3 som kunne løbe med titlen, Bjørn, John eller Brian. Henrik havde en lille teoretisk chance, men så skulle vi andre smide det hele væk og Henrik skulle spille Guuude golf af så høj kasse, så det var nok ikke sandsynligt det ville ske….men golf er jo et underligt spil så man bliver overrasket ind i mellem 🙂

På finaledagen gik Bjørn, John ,Henrik og Brian i samme bold og her bliv der spillet golf alligevel på et ok plan med mange par og et par birdie alle over 30 point. Men Henrik bliv dagens vacs-vinder med 38 point efterfulgt af John med 36, Ivan med 35, Gunnar med 34, Brian med 34, Bjørn med 32 point sidste man i rækken Bent med 31. ingen score under 30 point er da flot. Da hul 18 var færdig spillet og hul 19 fulgte efter samt fintælling stod Brian og John lige a point om mesterskabet. Men da Brian’s hcp er lavere end john’s bliver han årets Vacs-mester anno 2021. 

 

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.