Generalens info

Vacs-Touren 2020

Hejsa.

Så skulle vores Tour plan for 2020 være klar, der er taget hensyn til mange ting 😊 jeg håber derfor at i alle kan spille på de udvalgte dage.

Vi skal spille to gange i Ishøj, os der er medlemmer der, får hver to Green Free billetter, så jer der ikke er med i Selandia ordningen (Rene-Ivan-Gunnar) kommer til at spille gratis her 😊 vi har dog ikke fået billetterne endnu 😊

Man kan evt. bruge Golfhæftet i Greve, Harekær, Køge og Vallø.

Vi skal igen på weekend hos John, det bliver D. 15/8 og her spiller vi igen Midtsjælland, her regner jeg med at Bjørn, igen vil prøve at skaffe os en billig pris 😊

Da vi jo nu, næsten alle sammen, er blevet pensionister (minus Rene) vil jeg bestille tider på de forskellige golfbaner, fra omkring ved 10.00 tiden, der kan dog komme nogle problemer med de forskellige ”klubber i klubben” men det ordner sig nok, håber jeg.

Når vi skal spille i Værebro, kommer vi nok til at betale fuld Green Free, Gunnar vil undersøge om vi evt. kan få det lidt billigere, ligeledes regner jeg med at Magnus vil undersøge om man i Greve, kan få det noget billigere (Rene-Gunnar-Ivan)

Jeg håber at vi igen vil få en super Tour og at vejret vil være med os.

Mandag    D. 27/4     Greve

Onsdag     D. 13/5     Harekær

Onsdag     D. 17/6     Ishøj

Torsdag    D. 25/6     Vallø

Mandag    D. 6/7       Køge

Lørdag      D. 15/8     Midtsjælland

Mandag    D. 14/9     Værebro

Onsdag     D. 30/9     Ishøj

Mvh.

Generalen

Hejsa Vacsé drenge

Krugsdorf 2020

Så er alt faldet på plads 🙂 vedr. vores tur til Krugsdorf 🙂 Rene og jeg kører, jeg sender en mail ud når vi nærmer os turen.

Vi skal med en færge fra Gedser Søndag D. 28/6 Kl. 11.15 og vi skal med en færge fra Rostock Torsdag D. 2/7 Kl. 17.45

Jeg har taget den sene afgang torsdag, da vi så har mulighed også at spille golf denne dag, vi ved jo ikke om vi er uheldige med vejret.