Generalens info

Henrik alias Generalen

Vacs-Touren 2021

Hejsa.

Så skulle vores Tour plan for 2021 være klar. I år spiller vi stort set kun om mandagen da det er Brians fridag med forbehold. Dagen kan evt. blive ændret hvis han skal tilbage til den fridag han officielt var blevet tildelt og det var tirsdag. Men det håber vi ikke sker 😊 jeg håber derfor at i alle kan spille på de udvalgte datoer.

I år skal vi en tur til Ivans hjemmebane det bliver spændende og se hvad det føre til, om Ivan selv kan spille sig til sejre, da vi andre ikke har spillet den før. Vi der spiller i Ishøj, os der er medlemmer der, får hver to Green Free billetter, så jer der ikke er med i Selandia ordningen (Ivan-Gunnar) kommer til at spille gratis her 😊

Man kan evt. bruge Golfhæftet i Greve, Harekær, Køge hvis man skulle have sådan et.

Vi skal igen på weekend hos John, det bliver D. 7/8 og her spiller vi igen Midtsjælland, her regner jeg med at Bjørn, igen vil prøve at skaffe os en billig pris 😊

Da vi jo nu, næsten alle sammen, er blevet pensionister (minus Brian) vil jeg bestille tider på de forskellige golfbaner, fra omkring ved 11.00 tiden, der kan dog komme nogle problemer med de forskellige ”klubber i klubben” men det ordner sig nok, håber jeg.

Når vi skal spille i Værebro, så er Ishøj kommet med der, så der skulle ikke være nogen problemer andet end Ivan men her er Gunner mand for at skaffe Ivan er Greenfee billet er jeg sikker på. Gunnar vil undersøge om vi evt. kan få det lidt billigere, ligeledes regner jeg med at Magnus vil undersøge om man i Greve, kan få det noget billigere (Gunnar-Ivan)

Jeg håber at vi igen vil få en super Tour og at vejret vil være med os.

Mandag    D. 26/4    Greve

Mandag     D.10/5    Harekær