Golf i høj klasse på Ishøj golfbane

Mandag d. 28 maj hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, skulle vacs spille deres 2 runde af vacstouren.

Vi var kun 7 da Magnus alias Silverfox meldte afbud og John alias Monthy ikke lige havde fået ført matchen ind i kalenderen at vi skulle spille vacsmatch denne dag.

Med den varme og næsten vindstille var der måske lagt op til mange point for nogen spiller. Og der bliv spillet golf på et højt niveau skal jeg lige lovefor med et snit på 33,2 fra alle mand.

Men der var 2 spiller der skilte sig lidt ud fra de andre, René alias Mr.100% med en score på 45 point ligeledes havde Brian alias Tiger også 45 point, men René løb med sejren pga. bedre handicap. På 3’er pladsen kom Henrik alias Generalen med en flot score på 38 point hvoraf 3 huller blev streget. så alt i alt en flot match på Ishøj golfbane fra alle mand.

Comments are closed.