Køge golfbane i regne og blæst

Så var det Køge golfbane der stod for tur i vacs-touren match program. En dag hvor blæsten havde taget magten over golfbanen i største del af matchen, vi kunne være heldige at få et hul hvor vinden ikke generet os så meget, men det var ikke så tit det skete. Regnen havde også et lille puds med i dagens match, det kunne ha været været så det blev kun til lidt små dryp på dagen.

Det var ikke de mist fedeste score der blev præsteret den dag, en 29 fra John Schlünssen, en 28 fra Gunnar Petersen og så var der lige Mr. 100 % René Karlsson som løb med sejren med en flot 36 i hus og spillede til sit hcp. Trods regn og blæst så det var en god dag at hive sådan en sejre hjem, mon det var en lille sejre på titlen som årets vacs. Der er stadigvæk 3 runder endnu, men at korthuset skulle ramle sammen for René er nok lille med mindre der kommer en bagfra med et par 40  eller der ovre og han laver noget skidt….

Der er 4 som ikke er så langt bagefter, så hvis de kan finde storspillet frem, næste gang vacs mødes og det sker 15-16/8 på Midtsjællands golfklub så kan det da godt være man kan ryste Mr. 100% alias René Karlsson. Så et stort TILLYKKE med dagens sejre på Køge til René.

René dagens vinder på Køge
Bogmærk Permalink.