Midt-Sjælland golfklub

Vacsmatchen på Midt-Sjælland golfklub blev afviklet meget tidligt om morgen fordi vi også skulle tilbage til john´s sommerhus på Tuse-Næs for at WM i fodbold hvor Danmark skulle spille sin første kamp.

Traditionen tro var der igen overnatning for den som havde lyst til det, efter Tuse-Næs matchen og madhygge hos John. Men vacsmatchen blev lidt af en gyser, hvor det viste sig at der var 3 mand på 33 point.

Men det var John alies Monthy der løb med sejren pga. bedre hcp. og derved lagde sig i spidsen af vacsmesterskabet med 2 sejre og dermed på 1ste pladsen med 18 point.

Nr. 2 blev Henrik alies Generalen og nr. 3 blev Ivan Vent alies Erine. men trods en tidlig start blev matchen afviklet med god stil og etikette… fra alle de glade vacs’er.

Tjek leaderboard her

Comments are closed.