Dele sejre på Ishøj

Næst sidste runde at vacs-touren blev spillet Ishøj som var den næst sidste match inden finale som også spilles på Ishøj golf d. 7/9-22.

Blev spillet på en god og solrig dag, men en lille smule blæst som sætter alle til at tænke lidt anderledes når blæsten kommer lidt på tværs af banen.

En dag hvor det blev scoret mange point, alle over 30 i snit så det må jo siges at være flot. Leaderboard

Men som sagt blev det en deler af 1ste pladsen, som blev vundet af Bent og Brian med hver 35 point.

2ende pladsen gik til Gunnar og John med hver 31 point og på 3ede pladsen kom Henrik med 30 point.

Efter denne match blev vinderen af vacs fundet, vinderen blev Bent Petersen som vinder i suveræn stil og behøver ikke at spille med på finaledage, som han så heller ikke gør pga. af ferie.

Så skal vi bare ha placeret hvem der skal blive 2 og 3 men det finder vi ud ad når finaledagen er spillet. Efter matchen skal vi ned til John og slutte af med lidt mad som vi plejer. og som altid står menuen på pizza.

Stort Tillykke til Bent med titlen som årets VACS’er anno 2022. en titel som han nu kan gå med i et helt år og nyde. så må vi se om han så kan leve op til at genvinde titlen i 2023, men der er jo et helt år endnu. Så skal vi ikke bare lade han nyde vinderens rus så længe den vare.

Så må vi andre bare gå i træningslejer og så håbe på at det vil hjælpe, men det vil jo tiden så vise om det har været det værd, ellers må der jo lidt mere hjælp i form af en pro træner 😉

About Post Author

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.