Om Vacs

Det hele startede

I 2005 da nogle venner og kollegaer fra forskellige klubber fandt sammen om golfen.Det blev til en forrygende golftur til Belek i Tyrkiet. I 2006 blev Vacs Golf Klub officielt dannet, og da vi ikke har de helt store medlemskrav er flere golfere kommet til.

Men i bund og grund er bare en flok glade drenge som godt kan li at spille golf. Vi kender hinanden fra næsten den samme arbejdsplads og har arbejdet sammen i flere årtier.

Der dyrkede vi også sport sammen, fodbold, håndbold, badminton og dart var også med i firmasporten. Men jo ældre vi blev og skaderne meldte sig var vi nød til at finde andre sportsgrene, og her var det golfen alle syntes passede ind i vores tempo og styrke.

Det kræver dog en bred ryg og en pæn portion humør for at kunne deltage – både på banen og ikke mindst efterfølgende på det ”19 hul”

Siden hen har flere svenske, sønderjyske samt bornholmske baner måtte lægge græs til diverse turneringer og interne matcher. Ikke mindst den sidste tur til Tyrkiet der blev et ”brag” af en tur hvor hotellet sprang simpelt hen I luften.

Vi var gudskelov taget afsted 15 min. for det hele skete, men hørte godt braget på vej til golfbanen. Da vi endelig var færdig vores runde golf, kom rejseguiden og spurte om vi boede på “Kaya Belek” som hotellet hed, for de manglede lige 9 personer og det var os.

 

 

 

Lukket for kommentarer.