Så gik starten på Vacs-Touren

Og den foregik på Greve Links bane. Alle havde glædet sig til at komme i gang, men vi var jo lidt på herrens mark fordi vi havde covid-19 liggende i baghovedet på os alle sammen. Så der var lagt op et brag af en åbningsmatch da mange har haft fri eller ikke arbejder mere , så der er blevet brugt lidt flere træningstimer end normalt hos visse medlemmer.

Blev opstarten til noget eller skulle vi vente på at regeringen gav grønt lys til at der måtte spilles, til alt held var det DGU som sagde at vi gerne måtte spille, man skulle bare vise hensyn til andre og passe på sig selv og det blev overholdt.

Som sagt var alle meget tændt på årets første vacsmatch og der blev også spillet godt til fra alle sider. Det var lige før det blev til hjemmesejre til Magnus alias Silverfox med en flot 37ér men må kun nøjes med 2 pladsen, for René alias Mr 100% kom ind med en 40 i bagagen og der med dagen vinder.

Brian alias Tiger sneg sig ind med en 36ér og dermed 3’ede pladsen. Men ellers var der meget flotte score hele vejen fra alle. 1 mand med 40 point 7 alle over 30 og en enkel med 29 som sagt var elle tændte og det kan jo ses ud fra scoren . Der ønskes tillykke fra redaktionen.

René Karlsson dagens vinder
på Greve.