Sæson 2014

7 Afd. af Vacs-Touren blev spillet på Ishøj golf d. 21/8 og årets Vacs skulle findes.

Solen skinnede og blå himmel, ingen vind kunne vi ønske os en bedre afslutning på 7 og sidste etape af touren.

Der var der lagt op til en lidt spændende afslutning i der godt kunne blive rokeret lidt på 1ste 2nden og 3ede plades. Inden sidste afd. skulle spilles var der 3 spiller som kunne blive årets VACS.

Det var en kamp mellem John, Brian og Bent men Henrik og Gunnar kunne også gøre sig bemærket hvis de kunne gå ud og levere godt golfspil og en fejlfri runde, samtidigt at de 3 andre fejler katastrofalt, men spændende var det.

Henrik dagens vinder på Ishøj

Henrik finde spillet frem og levere drømme golf ind til green på de sidste 80-100 meter og holer stort set alt med sin putter, og kommer i hus med en flot 38ér og et nyt Hcp.

Ishøj var lige en bane for  Brian i det hans force er at slå langt i sit tee-slag med driver, der var tæt på at nå de 300 meter i udslaget, men det skal også lige sige at vejret var med os og ingen kunne klage over det. Brian leveret også go’ golf på dagen og fik en 37 i skabet også nyt Hcp. til Brian.

Bent var også godt spillende og havde indspillet sat i høj kurs, hvilket gjorde at han fik mange green i regulation men tabte lidt pusten på de sidst par huller, men fik en 34 med på scorekortet.

John og Gunnar tabte fokusset på dagen match og dermed en placering mellem de 3 første pladser, men fik en god dag ud ad det sammen med os andre.

Dagen vinder af 7 etape blev Henrik, (Tillykke med det) Brian blev 2’er og runner up med et enkel point til forskel til Henrik. Bent blev 3’er.

Brian Årets Vacs 2014

MEN ÅRETS VACS BLEV: BRIAN KRASZNAI

Lukket for kommentarer.