Sæson 2015

Søndag d. 6/9-15 er det finaledag i Albertslund golfklub hvor VACS skal spille den sidste match på Vacs-Touren.

René Karlsson Årets Vacs-menster 2015

Der er nok ikke så meget at spille om på selve finaledagen da vinderen nok er fundet, men den skal jo spilles om ikke andet om placeringerne fra 2 til 8. Da Mr.100% alias René Karlsson nok løber med titlen som årets VACS i år. Hvis det ikke sker så skal han sætte alt over styr og ende på sidste pladsen. Hvad nok ikke er realistisk, men vi andre har jo lov at håbe os som lige ligger i hælene på ham.

Det har været en god sæson med godt vejr og meget lidt regn når vi spillede vores matcher. Især vores tur til Fyn var noget af det bedste vejr vi havde, spillede 5 dage i dejlig solskinsvejr en formidabel tur for alle. På finaledagen håber vi også at vi får det gode vejr med os det vil gør det hele lidt mere sjovere, så kan vi spille i korte rør og ærmer og det er jo mere behageligt end at skulle ha regntøj på. Bagefter satser vi på at vi kan grille efter matchen og hygge lidt når det hele er overstået og årets VACS er fundet.

Disse dejlige drenge mødes d.8/6-15 hvor turen går til Fyn.
Her er vi så vi Vacse drenge

Vacs-Touren er for alvorlig slået i gang. 1’ste og 2’ende etape af Touren er kommet godt for start, nu venter en ugen hvor vi skal spille på Fyn. Her kan der blive vendt og og ned på stillingen, for her er 2 matcher tællende på Touren så det er lidt spændende om det kan skaben spænding om hvem der skal blive årets Vacs. Hvis det er en for toppen der vinder derover ser det godt ud for vedkommende. Meeen der er langt vej endnu 😉 aaaalt kan ske

Vestfyns Golfklub d.8/6-15

Så fik vi spillet Midtfyns golfklub, en meget spændende bane som bød på mange blinde huller og lidt kuperet terræn. men en meget fin bane som godt kan anbefales. Her blev der spillet go golf i begge bolde, 1ste bold som var Henrik, Ivan og Bent. her var der lidt spredt golf på de første 9 huller men på bagni var det Bent der var bedst. i den 2 bold var det René, John, Gunnar og Brian der gik sammen, her var der også lidt godt golf på de første 9 huller.
På de første 4 huller på bagni her startet Monthy alias John forrygende med 11 point men tabte sutten på de sidste huller. Igen var det Bent der var bedst i dages match som var tællende i vacs-touren. Bent kom ind med en 30ér og brian blev 2ér med 28 point og John kom ind på en 3ede plads også med 28 men med dårligere hcp.