Sæson 2020

Så fik vi spillet sæsonen færdig med en god finale dag på Ishøj golfklub. Vejret var med os sidste dag i sep. sol og lidt varme er jo ikke en skidt, når det nu endeligt sker at solen vil skinne på os. 

Det var en lidt mærkelig sæson men alt det her corona/covid-19 men vi skal nok bare vende os til at det er her i en periode til der evt. bliver lavet en vaccine så vi kommer den i forkøbet på et tidspunkt. Men vi fik afviklet vores vacs turnering trods alt, og det var en sæson med meget højt golf spil for mange, men lige en skilte sig ud fra mængden og det var Mr. 100% alias René Karlsson som spillede en turnering med et snit på 38 stableford point på 7 runder og dermed blev årets Vacs-mester 2020 så stort tillykke med titlen til næste sæson 2021. Så er der forhåbentligt en anden som tager titlen, men vi får se om andre kan gøre sig bemærket til den. 

Vi har også været en tur til Krugsdorf lige ved den polske grænse ca 25 km derfra. en hyggetur hvor vi var 6 personer afsted i 4 dagen hvor vi spilled den samme bane: En tur hvor vi bare hygger os med øl, vin, god mad samt lidt pokerspil når vi har spist i restauranten. 

 

Lukket for kommentarer.