Sæson 2021

Fra vores tur til Ebeltoft

 

Sæson 2021 var et lidt mærkeligt år. coronaen var der men vi skulle ikke være så forsiktige mere, som året før. Vi skulle stadigvæk tage vores forhåndsregler både uden for banen og samtidigt også på banen efter endt match.

Vores golftur i år gik til Jylland nærmere Ebeltoft hvor vi havde lejet et sommerhus. Vi havde en lille uge i detg jyske hvor vi spillede de omkring læggende golfbaner i området. En uge med masser af dejlig vejr og øl og vin samt god mad som vi skiftesvis lavede. Det stod kokken fritfor hvad vi skulle ha at spise, men vi manglede ikke noget, det gør vi aldrig….

Vi fik også afviklet vores vacs-Tour som foregår over 7 matcher hele sommeren, med første match i Harekær golfklub. Vi spiller matcherne på de klubber vi er medlemmer i, da vi er 8 medlemmer af Vacsgolfklub, spiller vi Værebro, Greve, Ishøj udover de klubber er Midt-Sjælland, Vallø, Køge også en del af de baner vi spiller.

Vi finder så årets vacsér når sæsonen er over og vedkommende har så titlen at brystere sig med til næste sæson skal begynde. 

Lukket for kommentarer.