Sidste vacsmatch afviklet på Harekær golfklub

Årets sidste vacsmatch skulle spilles på harekær golfklub d. 10/9.

Vi havde godt vejr på dagen, som selvfølgelig er en dejlig ting at ha og der bliv også spillet golf på et godt niveau fra mange af os. Der var 2 som stort se spillede om titlen om at blive årets Vacsmester, det var Henrik alias Generalen og Brian alias Tiger. Bjørn kunne også spille med om titlen, men så skulle Henrik og Brian spille som en pose nødder og lige det var nok ikke tænkeligt at det ville ske….

Men Brian var det at smide det hele på 18’ne hul, dårlig udslag og et skidt 2’ede slag så skulle der satses på 3’ede slaget med 165 meter til greenen over søen som også lige kom over og lå udenfor greenen. Brian gik derfra med en 6’er og 1 point og det var nok til at blive vacsmester. Men dagens vinder på harekær blev Henrik med 34 point efterfulgt af Ivan alias Ernie med 31 point og som nr. 3 blev Brian med 30 point.

Comments are closed.