Svendborg for første gang

Vacs-matchen d. 12/7-21 blev spillet over på Fyn, nærmere Svendborg golfklub. En meget flot bane men også nået kuperet, så der var nogen der valgte buggy og andre gik turen.

Vi skulle besøge et af vacs medlemmerne som bor på Fyn. Efter matchen stod den lige på en kop øl på hul 19 inden vi kørte hjem til Ivan som havde det store pølsebord at byde på i form af grillpølser og diverse, det var meget hyggeligt.

Vi havde som sagt en match som også skulle spilles, ingen af os havde spilled den, undtaget værten him self. Men det blev alligevel til pæne score… Dagens vinder blev Bent med 33, John med 31 og Henrik og Gunnar med vær 30 stableford point. så alle kan vel være godt tilfreds med scoren, også den den lavede under 30.

Så stort TILLYKKE til Bent med dagens sejre.

Bent dagens vinder i Svendborg.

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.