Tyrkiet 2007

Turen til Tyrkiet er en tur vi nok aldrig glemmer. Vi var taget ned til Kaya Belek Hotel som er et golf resort samt et sted for mange fodbolds klubber som bruger det som træningslejre. 

Vi var taget der ned i marts mdr. sammen med nogen golfvenner fra Albertslunds golfklub og det blev som sagt en ferie vi aldrig glemmer. Lige inden vi skal afsted kommer der en lastbil med gas som skal påfyldes hotellets gasanlæg. Vi får en taxa og kommer afsted og har ca. kørt i 10 min så lyder der et kæmpe brag og vi siger til hinanden da vi når til golfbanen, hørte i det brag, ja sagde de andre men vi tænkte ikke mere ovre det for vi skulle jo spille golf.

Da så alle mand var kommet ind efter dages match, så vi godt at der var en guide der fik rundt og spurgte folk om de var fra Kaya Belek hotel, for de manglede 9 personer på deres liste over hotel gæster i at den var ajour. Det var altså os de manglede og det var vores hotel så var sprunget i luften den dag. Det var også i nyhederne hjemme i danmark så en af vores drenge fik en opringning så vi var godt nok lidt rystet. Så det var godt vi skulle spille så tidligt den dag, ellers ved vi ikke hvad der var sket den dan med os evt.   

Lukket for kommentarer.