Vacs-Touren på Midt-Golf

Så fik vil spillet Midt-Golf på vores vacs-tour som var 6 runde på touren. Vi havde ikke vejret med os iflg. prognosen med vi gik i tørrevejr alle 18 huller. Kun med lidt bulderbrag i det fjerne ikke noget at være nervøse over. Men vi var på forkant med vejret hele tiden.

Vi var ikke alle mand til start 2 var på ferie så vi var 6 som gennemførte dagens match. Dagens vinder blev Brian, med 30 efterfulgt af Bjørn med 29 og Ivan på fin 3 plads med 27 point.

Så nu begynder det at spidse til i feltet. Om hvem der bliver årets vacs, der er ikke plads til fejltrin så kan man ledt smide det hele på gulvet. Efter matchen var der sammenkomst hos John på Tuse-Næs med overnatning for den der havde lyst til det. Gunnar blev 70 i foråret så hav havde lidt med mad, vin og lidt øl med, så vi fik hygget os på Tuse-næs.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.