Midt-Sjællands golfklub

vacsgolfklub er ved at nærme os afslutningen på vores Vacstour.

Vi skulle en tur til Midt-Sjællandsgolfklub som stod for tur denne her gang.

En bane som er meget flot også lidt speciel, da det er lidt af en skov bane og også bare en almindelig bange, ud fra vores vurdering. Dage var med høj sol og op til 30 grade så vi kunne ikke klage ang. vejret.

Der var mulighed for at det kunne tordne sidst på dagen, det kom så også men her var vi ved at være færdig med vores match.

Efter matchen stod den på stegt flæsk og persillesovs, det kunne vi da ikke lade gå forbi vores munde. 😉

Men dagen match blev vundet at John Schlünssen med 37 point efterflugt at Henrik Wither med 34 og Bent Petersen med 33 point. Der begynder at tegne sig et billede af hvem der bliver den nye vacsmester og dermed årets Vacsér.

Bent Petersen ligger godt til at indtage titlen. Men John og Gunnar kan måske også gøre sig bemærket. Men Bent har en lille fordel da han har en forspring med 8 point. Men kun 2 match runder tilbage bliver det måske svært at hente Bent. Se vores leaderboard her

John Schlünssen dagens vinder på Midt-Sjællands golfklub
John dagens vinder på Midt-Sjællands golfklub

About Post Author

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.