Vacsmatch på Vallø golf

Så fik vi afgjort endnu en vacsmatch denne her gang på Vallø golf klub. Vejret var med må vi nok sige, masser af sol en lille brise i ny og næ samt 28 gr. lige til at holde ud. Igen blev der spillet god golf fra mange af os, næsten alle over 30 point ganske flot. René Karlsson og Gunnar Pedersen kunne ikke spille sig frem til en god placering som sidste macht i Ishøj.

Men dagen vinder blev John Schlünssen med en flot 36 point i bagagen efter fulgt af Bjørn Sørensen med 33 point og på 3rede pladsen var der 2 som delte den Henrik Winther og Magnus Lorenzen med vær 32 point.

Der er stadigvæk spænding i toppen af leaderboardet intet er sket, men det begynder at spidse til. Næste gang vi spiller match begynder der at danne sig et billede af hvordan udfaldet bliver for resten af sæsonen. Det er her der begynder at gøre ondt hvis man ikke kan følge med i toppe. Men endnu en gang, stort tillykke til John og de andre 😉

.

John Schlünssen vinder på Vallø golf klub